Nintendo Switch-titlar att se fram emot

Nintendo Switch-titlar att se fram emot

Vi har snart kommit halvvägs in i 2022 och resten av året är fyllt av löften om nya spel att åtnjuta. Nintendo släppte några fantastiska titlar föregående år, men det är fortfarande många spännande spel att se fram emot under året. Nedan har vi samlat några av de Nintendo Switch-titlar som vi ser allra flest fram emot och som vi vet att oerhört många andra gör också!

Switch Sports (29:e april)

Vi är nog inte ensamma om att ha längtat efter Nintendos Wii-klassiker: Sports! Precis som i den nostalgiburna Wii-varianten finns det sex olika sporter att testa på med rörelsekontroller för bästa möjliga spelupplevelse. De sporter som spelaren kommer kunna tävla i är fotboll, volleyboll, bowling, tennis, badminton och svärdfäktning. Med Joy-Con-kontrollerna kommer man kunna kasta, slå, svinga och utföra andra rörelser och i Switch Sports finns det möjlighet för att spela ensam eller tillsammans med vänner.

Mario Strikers: Battle League (10:e juni)

Som om inte Switch Sports var tillräckligt för fotbollsfantasten så kommer Nintendos efterlängtade Mario-spel till sommaren på deras hybridkonsol Nintendo Switch. I detta 5v5-fotbollsinspirerade spel så kommer spelaren kunna använda sig av olika föremål och göra trickskott samt anpassa Mario och gänget med speciella kläder. Även i detta otroligt underhållande sportspel kommer spelaren kunna åtnjuta spelet ensam eller tillsammans med vänner.

Splatoon 3 (3:e augusti)

Splatoon 3 blir den tredje titeln i den populära Splatoon-serien och vi förväntar oss inte annat än ett briljant spel. I detta tredjepersonsskjutspel kan spelaren välja mellan karaktären “Inklings” eller “Octolings”. Båda använder vapen som skjuter färgat bläck, och olika vapentyper kommer med olika förmågor. Gentemot traditionella skjutsspel handlar Splatoon inte om att förinta motståndarlaget – här handlar det om att arbeta tillsammans som ett lag för att täcka så stora områden som möjligt i färg. Vi är otroligt peppade på Splatoon 3.